Cine utilizeaza Biofeedback-ul

Persoanele fizice şi familiile găseasc biofeedback uşor accesibile, în condiţii de siguranţă, un instrument usor de a folosit  pentru monitorizarea şi gestionarea tuturor tipurilor de simptome ale stresului precunm şi a celor legate de stresul la domiciliu. Multe persoane apoi participă la trainingurile de  Certificare ca Specialist în Biofeedback şi începe o practică terapeutică privată, pentru ai ajuta pe alţii. Alţii lucrează, cu aparatul lor, in echipe,  în centre de wellness, cabinete medicale şi psihoșogice birouri terapeutice.

Practicanţii, Clinicienii,Terapeuţii Folosirea biofeedback ajuta la  educarea clienţilor pentru Sănătate, ajuta la gestionarea stresului şi durerii, îi învaţă pe oameni cum să preia controlul asupra vieţii lor, ceea ce duce la schimbări pozitive în nivelele lor fiziologice, psihologice şi starea generală de sănătate .

Psihologi, Lucrători Sociali, Consilieri, Clinicienii Sănătate Mintală

Utilizează Sistemul Biofeedback INDIGO  ca să identifice şi să o reconversie, foarte rapidă, a emotiilor care sunt cele mai reactive pentru acel client – care poate ajuta la accelerarea imensă a procesului terapeutic.

Sportivilor olimpici, traineri profesionisti, Autoingrijitori ai Sănătății

Folosesc biofeedback-ul de ani de zile pentru a-și îmbunătăţi performanţa. Reducerea stresului şi managementul durerii  aduce, cu adevărat,  un mare avantaj sportivilor în activitatea lor. De fapt, practicanţii INDIGO au o mare recunoaşterea pe plan internaţional pentru munca lor cu sportivii olimpici şi echipe sportive profesioniste pentru ajutarea lor in a atinge rezultate remarcabile.

Profesioniştilor din domeniul sănătăţii

Profesioniştii din toate domeniile sănătăţii au descoperit că reacţiile matrice ale Sistemului INDIGO Biofeedback poate furniza indicii valoroase şi beneficii importante, în ceea ce priveşte factorii de stres care afectează cel mai mult starea de Sănătate a clientului lor. Acest lucru îi ajută să individualizeze mai direct cauzele şi să intervină eficientîn gestionarea stresului, fără medicamente toxice sau măsuri invazive.

Medicii, Practicienii, Surorile medicale

Găsesc in biofeedback un medicament mai puţin costisitor, fără efecte secundare, non-invaziv, instrument de evaluare precisă – informarmîndu-i cu privire la diagnosticul de cauzlitate a diferitelor tipuri de stres care pot fi la originea bolii, precum şi ca un mijloc necesar de educarea clientilor si ajutandu-i să administreze cauzele acestor factori de stres.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>