Sesiunea de biofeedback

În timpul unei sesiuni Biofeedback INDIGO, clientul poartă brăţări la încheietura mâinii şi la gleznă, precum şi pe cap.
Senzori / electrozi citesc in  confort deplin impulsurile electrice din organism şi trimit informaţii către computer care actioneaza ca un dispozitiv de monitorizare. Practicantul Biofeedback este capabil să informeze clientul cu privire la anumite zone ale corpului / mintii unde are mai mare nevoie de reducere a stresului şi re-educare, pe baza informaţiilor monitorizate pentru ecranul computerului prin aparatul biofeedback .
Aceste analize de date permit clientului să înţeleagă mai bine reactiile sale la stres şi să înveţe cum să controleze mai bine răspunsurile lor fiziologice. Procesul de biofeedback este complet non-invaziv şi blând, acest sistem puternic de management al stresului  permite relaxarea şi  creşterea capacităţii organismului de a se vindeca.

Corpul este proiectat pentru a se autovindeca! Procesul de biofeedback-ul nu este un proces de vindecare -, ci pentru a ajuta corpul sa-și amintească  starea de echilibru și vitalitate. Când este antrenat la modelele sanatoase într-o stare relaxată, acest proces de auto-regenerare de cele  mai multe ori se întâmplă natural.

Cate sedinte sunt necesare?
Biofeedback-ul este un proces de antrenare. Antrenarea este un fenomen bine studiat în cadrul fizicii, prin care două sisteme separate, care funcţionează la frecvenţe diferite, vor realiza o frecvenţă comună atunci când sunt puse într-un singur câmp de influenţă. Corpul poateavea nevoie de mai multe sesiuni  sau pentru  “reinvata” modelele  sănătoase. Unii oameni raspund foarte rapid, în special cei ale căror stil de viaţă alegeri sunt deja aliniate înspre o stare bună de sănătate.
Alţii pot avea nevoie de mai multă educaţie, formare profesională şi sprijin pentru îmbunătăţirea nutriţiei, exercitiile şi / sau odihna, sau evitarea dependenţei față de anumite substanţe etc. Cu cât un client a avut mai mult timp anumite tipare de stres care i-au provocat durere sau boală, cu atât  are nevoie de mai multe sesesiuni  pentru a reuși re-echilibrarea sau  re-formatarea acelor tipare sănătoase .

În general, recomandăm clienţilor sa se angajeze pentru sănătatea lor facând mai multe sesiuni pentru a vedea  şi a simți cu adevărat rezultatele.The Quantum Alliance

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>