Vindecare la distanță

“Totul este energie dincolo de care este Inteligenţa Supremă”  Albert Einstein

Ce este vindecarea la distanta?
Vindecarea la distantă INDIGO este procesul de vindecare energetica care se face pe baza prin principiilor fizicii cuantice. În cercurile ştiinţifice acest lucru este cunoscută sub numele de vindecare non-locală. Este un fapt dovedit ştiinţific că această metodă de vindecare este extrem de eficientă. Universitatea Harvard ţine seminarii în vindecarea non-locală. Instituţia medicală a realizat mai multe studii dublu-orb, care dovedesc eficienţa acestui tip de terapie. Cum lucrează Vindecarea la distanță?
Trăim în vremuri interesante. Natura îngrijirii sănătăţii se schimbă dramatic în secolul al XXI-lea.
Deepak Chopra a scris “Pentru a promova reacţia de vindecare, trebuie să lăsați in trecut toate nivelele grosiere ale corpului-celule, ţesuturi, organe şi sisteme şi să ajungeți la punctul de joncţiune dintre minte şi materie, în punctul în care conştiinţa de fapt începe a avea efect “.
Vindecarea la distanță functioneaza conform fizicii cuantice. În Quantum, totul este conectat. Totul este parte a unui întreg continuu. Distanta nu este un factor. Vindecarea la distanță este o tehnologie fără fir şi funcţionează pe un principiu similar cu telefonul mobil. Este destul de bine acceptat faptul că deschiderea televizorului se face de la distanţă prin metoda wireless. Telefon mobil funcţionează la distanţe chiar mai mare. Pur şi simplu trebuie să fie un expeditor şi un receptor. În acest caz, expeditorul este sistemul INDIGO  şi receptorul este persoana.

Cum INDIGO poate găsi o anumită persoană la distanţă mare?
Este un fapt dovedit medical că rugăciunea vindecă . Cum ajunge la rugăciunea persoana potrivită? Prin intenţie. Cum programul Quantum INDIGO, de vindecarea la distanta, poate gasi persoana potrivită? Prin intenţie, dar şi prin frecvenţa de rezonanţă dispozitivul localizează un om prin intermediul unui eşantion de păr. Este similar cu un număr de telefon mobil universal. Pentru a localiza acest număr, este necesar să aibă numele unei persoane , data şi locul naşterii. Ce face INDIGO unic şi foarte puternic? este că face conexiunea între aparat şi subconştientul clientului, deoarece acesta este este conştient de tot ceea ce se întâmplă în organism, la acel moment. Mai mult, subconstientul are acces la o istorie a traumelor care a avut loc în organism.

… Toată materia (fie că este vorba ţesut, organ, minerale, combinate sau orice substanţă) vibrează la propria sa frecvenţă specifică şi unică care rezultă din sarcinile electrice ale particulor la nivel atomic. Acest fapt este demonstrat de ştiinţa prin spectroscopie.

… Nivel cuantic (atomic) câmpuri electromagnetice ale corpului uman, inclusiv câmpurile de energie constienta si sub-conştientă au fost măsurate şi s-a dovedit că se extinde dincolo de limitele corpului uman. Acest lucru poate fi demonstrat prinINDIGO atât pentru inimă cât şi pentru sub-conştientă.

… Nu există nici o limită cunoscută de deplasare la distanţa ale acestor forţe de energie măsurată.

… INDIGO utilizeaza tehnologie patentata pentru a identifica şi a se conecta câmpurile unice de energie cuantică ale organismului. Această dimensiune INDIGO unică, permite sesiuni la distanță (non locale) între INDIGO şi client în modalitatea sub-spaţiu.

Ce poate spune  sesiunea de Vindecarea la Distance despre detaliile fizice ale vindecării?
Există o gamă largă de informaţii, dacă doriţi. INDIGO -Dispozitivul care efectuează peste 90.000 de masuratori asupra sistemului uman în timpul sesiunii. Procesul este cunoscut sub numele de screening electro-dermic şi el măsoară, electronic, energiile biologice a sistemului uman. Evaluările Vindecăriila distanță au o precizie de 98% în comparaţie cu persoanele conectate la INDIGO direct prin fire. Terapeutul Quantum va fi capabil să vă spună mai multe detalii importante ale sistemului. Suntem în măsură să vă dăm o evaluare a factorilor de stres din sistemul dvs., de la starea diverselor organe din corp, la viruşi, bacterii, ciuperci precum şi a sănătății celulare, echilibrului emoţional, şi sute de alte domenii.

Am nevoie să fiu la telefon atunci când se face vindecarea ?
Nu, dar noi vă vom da ora aproximativă a sesiunii astfel încât să vă puteţi relaxa sausa trageți un pui de somn, sau doar să fiți conştienţi de faptul că vindecarea are loc. Veţi putea avea apoi și o consultare programată telefon pentru a discuta despre sesiune. Fiecare sesiune de vindecare este proiectat personalizat pentrudvs. şi situaţia dumneavoastră specifică de sănătate individuală. Noi avem nevoie de permisiunea persoanei care doresște să fie vindecată.

Cât de eficientă este Vindecarea pe distanţe lungi ?
Este extrem de eficientă. Sunaţi-ne din toata lumea. Majoritatea beneficiarilor simt energia aproape imediat. În funcţie de situaţie, una sau mai multe sesiuni de suplimentare pot fi solicitate. Nu există efecte secundare în  vindecarea la distanță şi cei mai mulţi oameni, copii şi animale de companie răspunde foarte rapid terapiei.  Sesiunile sunt simple si foarte eficiente!

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>