27 ianuarie

0 Comments

January 27, 2014

/* 27 ianuarie */

reteaua bineluiIti dai seama ca ceea ce faci, felul tau de a trai si de a gandi, poate sa imbunatateasca sau sa inrautateasca starea lumii in care traiesti?

Inceteaza sa te lasi atras de vartejul haosului, al confuziei si al distrugerii al devastarii, si incepe chiar de-acum sa te concentrezi asupra minunatiilor si frumusetilor lumii care te inconjoara. Energia se focalizeaza acolo unde te CONCENTREZI.

Multumeste pentru tot, binecuvanteaza toate sufletele pe care le intalnesti, refuza sa vezi latura rea in persoanele, in lucrurile sau situatiile intalnite, ci cauta tot mai mult partea mai buna.

Aceasta nu inseamna sa traiesti ca  un strut care isi ascunde capul sub nisip si refuza sa vada realitatea din lumea inconjuratoare. Aceasta inseamna cautarea in tot si in toti a ceea ce este mai bun, cu atentie, cu intelegere si cu bucurie.

Si tu esti ca o mica lume, iar atunci cand in strafundul acelei mici lumi cauti si gasesti pace, armonie, iubire si intelegere, aceasta se va reflecta asupra lumii externe care se afla in jurul tau.

Procedand astfel, vei incepe sa remediezi situatia ta precum si cea in care se afla semenii tai si Planeta Ta.

Despre Autor

Remus Tanase

Nu există nicio descriere momentan.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Cumpără cartea 

Informații esențiale pentru sănătatea ta.
Peste 100 rețete naturale cu ingrediente

de la tine din casă.

>