12 februarie – Stii sa cazi?

Tu ce faci cand cazi?

reteaua binelui  Daca un copil, care invata sa mearga, cade el nu se descurajeaza. In mod sigur se ridica din nou si incearca, iar si iar, pana va desavarsi tehnica necesara.

Acelasi lucru se intampla si cu mersul tau prin viata ta. Aparentele esecuri pot sa te faca sa renunti la inaintarea ta de-a lungul caii tale daca le permiti asta. Daca se intampla sa cazi, ridica-te si incearca iar, nu te multumi sa ramai acolo sa te compatimesti sau sa te victimizezi spunand ca nu poti sa continui si ca viata este prea dificila.

Atitudinea ta sa fie mereu fondata pe certitudinea interioara absoluta ca odata ce ai apucat pe cale vei atinge tinta fara grija obstacolelor pe care ai putea sa le intalnesti de-a lungul drumului.

Petrece timp cu tine, in liniste. Te incarca spiritual si te ajuta sa depasesti, fara ezitari, fara amanari si fara cedari, tot ceea ce ti se prezinta.

Iata de ce timpul petrecut de tine cu Dumnezeu, in fiecare dimineata, ziua si seara, te va ajuta sa primesti puterea necesara pentru a face ceea ce este cel mai folositor din tot ce iti ofera fiecare clipa.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>