12 martie – Credinta

Sa crezi, fara urma de indoiala, ca esti perfect.

reteaua binelui  Tu esti creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, Duhul lui Dumnezeu locuieste in tine iar trupul tau este templul Duhului Sfant. Acestea sunt bazele fundamentale ale antropologiei crestine. Asadar prin creatie esti desavarsit, sfintit si indumnezeit. Nedesavarsirea, cu toate efectele ei, se naste prin educatie.

Incepe chiar de-acum sa vezi in tine ce e mai bun, si procedand astfel, poti sa-l obtii. El este acolo in tine, dar atat de bine ascuns incat doar la o anumita competenta spirituala devine usor de vazut.

Atunci cand te vei opri sa realizezi ca Suntem un Tot, vei vedea Binele ce se afla in tine si in ceilalti si vei indeparta toate imaginile false ale eului tau fals. Abia atunci vei inceta sa te  supraapreciezi sau sa te subapreciezi . Vei in cepe sa vezi Totul cu claritate, limpede ca izvorul.

Repeta-ti mereu, iar si iar: „eu si Iubitul Meu una suntem” pana ce aceasta va inseamna cu adevarat ceva pentru tine. Cand moralul iti este la pamant repeta cu calm si vei simti ca iesi din gaoacea depresiei, anxietatii si a autocompatimirii.

Continua pana ce vei conoaste, intelege si trai adevarul acestei afirmatii si vei vedea unitatea fiecarei vieti, fiind convins ca si tu faci parte, fireasca, din ea.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>