15 martie – Misiunea

Misiunea ta este de a crea Noul cer si Noul Pamant.

reteaua binelui  Noul cer inseamna o noua costiinta, iar noul pamant un alt comportament. Crede si paseste in acest nou Tu. In timp ce inaintezi in Nou, sa fii in fiecare clipa pe deplin constient de prezenta divina, si fa astfel incat mintea ta sa se incredinteze in mod constant de puterea ei.

Aceasta te va ajuta sa ramai intr-o stare de constiinta elevata, cu scopul de a putea continua fara nicio dificultate. Lasa aceasta stare sa intre in tot ce gandesti, spui si faci. Atunci cand nu ai nimic de ascuns, poti cunoaste adevarata libertate a spiritului. Ai nevoie sa fii liber, pentru ca minunile sa se poata desfasura in prezenta ta, fara ca ceva din tine sa le infraneze, stopeze sau blocheze.

Multe lucruri isi asteapta realizarea; suntem doar la inceput. Gandeste-te la minunatiile si frumusetile de neimaginat care asteapta sa-ti fie revelate.

Va fi ca o patrundere intr-o noua lume. aplicand noi metode, noi legi si noi idei.

Mentine-ti privirile “ridicate” si sa ai mereu in fata ochilor Viziunea Noii Ere. Vei fi surprins de naturaletea cu care vei intra in ea, pana ce aceasta va deveni parte din tine si una cu tine.

Misiunea ta, rostul si rolul tau vor fi, atunci, implinite.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>