26 martie – Inaltare

Cu treptele cum stai?

reteaua binelui  Mereu este o treapta noua de trecut. Nu ezita, ci inainteaza si urca, incercand sa ajungi intotdeuna pe varful cel mai inalt.

Viata e miscare, si schimbare, si crestere si niciun suflet nu poate ramane mereu in acelasi punct. Natura nu poate sa stea, nici ea, in loc. Se schimba si se extinde, depasind o etapa dupa alta, un nivel dupa altul…continu… Ghinda creste pana ce devine un stejar impunator, bulbul creste pana genereaza floarea minunata, bobul de porumb, pana produce spicul –  schimbarea este neincetata.

Daca nu se intampla in tine, poti fi sigur ca este ceva in tine ce „nu merge”. E necesar atunci ca tu sa descoperi despre ce este vorba pentru ca sa poti remedia. Nu opune rezistenta la schimbare, ci insoteste-o si accept-o, imbratisaz-o.

Nu va fi mereu usor, dar fii pregatit sa accepti o mica incomoditate astfel ca ceea ce este nou, stralucitor si maret sa se poata dezvolta in tine si prin tine, modelandu-te intr-o noua fiinta, plina de lumina, inspiratie si iubire .

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>