27 martie – Pace

Pacea sa fie cu tine!

reteaua binelui   Lucrurile pamantului se nasc din pamat iar cele ale sufletului se nasc din suflet, iar cele ale spititului se nasc din spirit. Cu cat sunt mai marete cu atata se nasc d/in mai profund pentru ca mai apoi sa se reflecte in exterior.

A fi in pace inseamna a fi una(un tot) cu Dumnezeu. Dupa ce ai gasit pacea si stabilitatea interioara, poti merge/supravietui oriunde si poti rezista oricarei tentatii, poti face orice- fara sa te doara. Poti chiar sa te plimbi prin „valea intunecata a umbrei mortii” fara nicio teama, pentru ca pacea interioara este insotita de o seninatate, de o liniste si de o putere pe care nimeni si nimic nu le poate tulbura, reduce sau distruge.

Daca recunosti accepti si traiesti adevarata legatura care te uneste cu Sursa, si daca o faci cu aceeasi simplitate ca a unui copil- fara complicatii, atunci viata ta se va umple de bucurie, multumire si recunostinta. Nicio teama nu te va putea ataca si vei trai o viata fermecata si „bine asigurata”.

Acolo unde nu este teama, exista protectie totala: teama e cea care deschide usile in fata pericolelor si te face vulnerabil.

Alunga asadar teama si lasa ca pacea si iubirea divina sa te copleseasca, sa te invaluie si sa te umple si atunci norii, plini de teama, se vor risipi iar tu vei primi puteri nebanuite.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>