28 martie – Esti!

Tu ce esti?

reteaua binelui  „EU SUNT Duh. EU SUNT lumina. EU SUNT Iubire, EU SUNT pretutindeni. EU SUNT in fiecare lucru. Nu exista loc unde EU sa nu FIU”.

Prea putine persoane inteleg, accepta si folosesc aceste cuvinte pline de Putere, pentru ca sunt prea ocupate sa caute raspunsurile peste tot ,inafara, doar inlauntrul lor nu.
Cand esti pe deplin constient de aceasta putere si esti in stare s-o accepti, descoperi ca Imparatia Cerurilor se afla in Tine; iti poti incheia cautarile si poti sa privesti in Tine unde vei gasi tot ceea ce cauti.

Cand vei accepta faptul ca „EU SUNT in Tine” si ca „Trupul tau este templul Duhului Sfant” nu te vei mai simti niciodata singur, si nu va mai trebui sa cauti in exterior raspunsul la problemele tale. Si chiar de se va ivi una, vei cauta acesta pace, liniste si armonie interioara, apoi vei adresa intrebarile, vei spune problemele tale iar EL iti va furniza raspunsurile, la fel chelnerul iti aduce comanda.

De aceea e necesar ca tu sa cerecetezi, sa inveti sa accepti si sa urmezi intocmai ceea ce EL iti dezvaluie in Interiorul Tau.

Invata sa traiesti dupa cuvantul divin, care vorbeste in tine, in loc sa te limitezi doar la a-L asculta.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>