30 martie – Proiect

Nimic nu este rodul intamplarii!

reteaua binelui  In spatele fiecarei vieti exista un proiect si un plan perfect, si tu faci parte din aceasta unitate si asadar si din acest proiect si plan perfect. Atunci cand vezi ca se intampla lucruri ciudate si te intrebi care este motivul?, …opreste-te sa examinezi cum se imbina acestea si vei descoperi ca exista un motiv pentru tot.

Motivele te pot surprinde dar , in loc sa le respingi, fii pregatit sa le accepti si sa inveti din acestea. Viata Ta ar trebui sa se scurga fara probleme daca ar urma procesul natural. O floare nu lupta pentru a putea inflori atunci cand e soare. De ce ar fi nevoie ca tu sa lupti? Aceasta este o decizie care depinde de tine si desigur nu face parte din proiectul si planul divin, perfect pentru tine. Simplitatea este „marca divina”! Totul creste simplu fara efort, fara suferinta si fara lupta atingand Maretia pentru care a fost proiectat.

Traieste asadar intr-o maniera simpla. Ramai in contact cu Sursa si vizualizeaza-te, in mod constant, in timp ce „infloresti” spre „chipul” Tau cel Desavarsit…

Si asa va fi!

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>