13 aprilie – Bogatie

Depinde cine este sursa a tot ceea ce iti apartine si a tot cea ce primesti.

reteaua bineluiAsa cum abundenta lumii materiale (apa, aer, lumina…) este nesfarsita si accesibila tuturor,tot asa si Nesfarsita Constiinta este accesibila tuturor …dar pentru a o primi constiinta ta trebuie sa fie una a abundentei, libera de orice gand de saracie, limitare sau de restrictie.

Simte-ti constiinta extinzandu-se fara oprire, nu-i pune bariere care ar putea provoca intreruperi in fluxul constant. Limitele aduc cu sine teama, iar teama duce la stagnare, iar cand ceva stagneaza- fluxul fiind intrerupt- se epuizeaza, se-ntrerupe si moare.

Mentine fluxul in continuitate. Fa in asa fel incat la toate nivelurile sa fie un „a da si un a primi constant”, in sensul abundentei, si vei descoperi tot mai mult nesfarsitul ei.

Crede ca esti un tot cu Dumnezeu, cu universul creat si cu toate fiintele. Fi sigur ca bogatia se afla inauntrul tau dar si inafara ta. Dar, ai grija, nimic nu poate fi luat doar in avantajul propriu, nici mentinut in depozitul personal. Totul se afla acolo pentru a fi folosit si daruit cu intelepciune.

Gestioneaza bine darurile divine(perfecte, abundente si benefice), cauta calauzirea, intelepciunea si directia desavarsirii tale pentru a sti cum sa folosesti corect resursele nesfarsite primite.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>