16 mai – Cuvintele

Tu la ce nivel vorbesti?

reteaua bineluiFa in asa fel incat meditatiile mintii, trairile inimii tale si cuvintele care iti ies din gura sa fie mereu la cel mai bun nivel.

Cuvintele sunt esenta condensata a primelor doua.De aceea e mai bine sa ramai in tacere, decat sa spui vorbe pe care mai tarziu le-ai putea regreta. Vorbeste reflectand inainte la ceea ce poate cauza separare, suferinta si durere inutila. Invata deci sa-ti ridici trairile si sa-ti controlezi gandurile si sentimentele, si numara pana la zece, inainte sa deschizi gura. E suficienta o secunda pentru a spune ceva neplacut, dar rana facuta necesita mult mai mult timp ca sa se vindece.

Daca vei invata sa faci fiecare lucru la cel mai inalt nivel, vei cunoaste cu adevarat implinirea. E suficient sa te opresti, sa te calmezi sa gandesti si vei vedea scanteia divina care straluceste in strafundul tau si a fiintei fiecaruia. Aceasta te va ajuta sa-ti ridici nivelul, sa stimulezi acest foc sacru din tine si nu vei mai incerca vreodata sa-l stingi cu neintelegere, neacceptare si intoleranta.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>