01 iunie – Modelul

Tu esti Cine esti?

reteaua bineluiTu esti scanteia de lumina din mintea divina. Tu esti scanteia de lumina din inima lui Dumnezeu. Tu esti scanteia de lumina din Puterea Sa.

Cand vei fi in stare sa accepti acest adevar vei inceta sa te limitezi, sa te minimalizezi si sa gandesti rau despre tine. Iti vei da seama ca esti facut, cu adevarat, dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, ca esti una cu el si ca nimeni nu va poate separa.

Daca te simti separat intr-un fel oarecare, este din cauza ta, a cunosterii tale limitate sau a educatiei tale reduse deoarece Dumnezeu nu se separa de tine niciodata. Tu esti la nivel individual proiectia Sa.

Te  surprinde faptul ca trebuie sa renasti ca sa accepti acest adevar? Atat  de multe suflete s-au ratacit si s-au separat, asezandu-l in  ceruri atat de sus, ca e imposibil sa se ajunga la El.

Tu sti ca Cine esti nu e totuna cu ce esti. Dumnezeu este in tine, ascuns in strafundul sufletului tau, astepand sa-l recunosti si sa il „scoti la suprafata”. Tot potentialul, toate puterile si toata intelepciunea divina sunt la dispozitia ta. Fa din Viata ta o legenda, fa din trairea ta o mare bucurie, fa din procesul ei un miracol,…FA.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>