28 iunie – Iubirea

Curge?

reteaua bineluiCand un dulap e prea plin, nimic nu poate opri ca lucrurile sa cada afara atunci cand usile se deschid. Cand barajele sunt deschise, apa curge cu o putere extraordinara, purtand cu sine tot ce-i este-n cale.

Acelasi lucru se intampla cu energia spirituala din tine: odata ce a fost recunoscuta, asumata si eliberata, nimic nu mai poate opri curgerea. Aceasta se revarsa, eliberand toate elementele fara potential, limitative si dizarmonice; aducand cu sine pace, iubire, armonie si intelegere.

Iubirea e cea care va triumfa in lume, iubirea e cea care va reuni toata umanitatea- Nu adevarul! De aceea, cu cat mai repede vei elibera aceasta minunata putere a iubirii, care se afla in tine, si o vei lasa sa curga liber, cu atat mai repede vei contempla cu bucurie pacea, armonia si unitatea intregii umanitati.

Cand exista iubire in inima ta obtii ce e mai bun de la fiecare, pentru ca iubirea vede doar ce e mai bun si-l atrage catre sine. Nu-ti fie teama: deschide-te, nu retine nimic, si lasa ca totul sa curga de la sine, liber si armonios.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>