5 iunie – Iubire

Stii ce inseamna sa iubesti?

reteaua bineluiSa iubesti inseamna sa-ti simti inima atat de plina de bucurie si de recunostinta incat sa nu mai poti tine in tine si sa vezi cum se revarsa asupra sufletelor care te inconjoara? E un senzatie minunata de bine , greu de descris in cuvinte.  Atunci ti se pare ca se intampla ceva ciudat cu tine.

Temeri, ura, gelozie, invidie, avaritie, nemultumire, ingrijorare, frica, depresie dispar cand exista iubire, pentru ca atunci nu mai ramane loc pentru aceste puteri distructive.

Cand inima ta este  rece si nu simti iubire, nu dispera: priveste in jur si gaseste ceva ce ai putea iubi. Poate fi vorba de un lucru minuscul, dar aceasta  minuscula scanteie are capacitatea de a aprinde toata fiinta ta, pana ce  iubirea va arde necontenit in tine.

O cheie micuta poate deschide o poarta mare si grea, dar iubirea este cheia ce poate deschide orice usa: invata s-o  folosesti, pana ce toate portile se vor fi deschis.

Incepe din locul in  care te afli: deschide ochii, deschide inima, deschide sufletul, asculta si raspunde, relationeaza la un nou nivel si vei descoperi cat ESTI de fericit.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>