11 iulie v/Viata

Ce este v/Viata pentru tine?

reteaua bineluiCeva dureros sau ceva frumos? Un dezastru sau un miracol? Te bucuri de ea pe deplin? Te astepti mereu sa primesti ce e mai bun? Accepti faptul ca este nesfarsita, ca Viata nu are nici inceput si nici sfarsit?

Acceptand aceasta Putere care exista in Viata si viata ta se va schimba continuu in bine. Asta te face sa vibrezi, sa te ridici si sa te innalti impreuna cu Viata.

Atitudinea ta fata de Viata este foarte importanta acum. Multe minuni ti se dezvaluie atunci cand tu mergi in aceeasi directie cu Viata, fara sa te limitezi si fara sa te opresti in fata obstacolelor. Aceasta este o epoca de revelatii, implinire si unire, nu de lupta, concurenta si disputa.

Cu acest nivel de intelegere interioara, opreste-te sa contemplezi minunile care se deschid in autentica perfectiune in fata ta.

Multumeste pentru ca esti viu, multumeste pentru tot ceea ce: esti, ai si poti si fii parte din ceea ce va avea loc. Multumeste pentru schimbarile rapide si schimba-te odata cu ele.

Tot ce se intampla este spre mai binele tau; alunga asadar temerile si avanseaza cu bucurie. Simte-te parte din intregul proces de schimbare, transformare si implinire.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>