13 iulie – Remediaza

Irosesti sau remediezi?

reteaua bineluiPrea multe suflete irosesc timp si energie in invinovatirea altora de lucrurile rele din lume si asta multiplica suferinta in loc s-o reduca. E mult mai important sa acceptam ca putem face noi insine ceva pentru a remedia.

Cand se arunca o piatra intr-un lac, undele apei se largesc tot mai mult, dar ele isi au originea in piatra, pornesc de la acel centru. De aceea vom incepe prin a face curatenie si a pune ordine in casa noastra.

Incepe deci cu tine insuti: doar astfel vei putea iradia pace, iubire, armonie si intelegere catre sufletele care te inconjoara.

Actioneaza acum. Tu aspiri la o lume mai buna: atunci fa ceva fara sa arati cu degetul spre altii, ci privind in tine, cautand in inima ta, sapand in strafundurile sufletului tau, descoperind durerile din tine, gasind raspunsurile vindecatoare si remediind suferintele tale si apoi ale celorlalti.

Vei putea atunci sa inaintezi cu autoritate, bucurie si fericire si vei putea fi cu adevarat de ajutor aproapelui tau si tuturor celor pe care ii intalnesti.

Schimbarea incepe de la „mine”, pentru ca apoi sa se extinda la comunitatea mea, la natiunea mea si apoi in toata lumea.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>