15 iulie – Imunitate

Cauta si vei gasi!

reteaua bineluiMulte fiinte traiesc in haosul, confuzia si tensiunile care domnesc azi in lume. Situatia se inrautateste in fiecare zi fara sa-ti dai seama dece. Sunt putine cauta raspunsuri. Cand lucrurile se intampla la un anumit nivel situatia pare sa se inrautateasca inainte de a se putea imbunatati.

Abcesul se colecteaza inainte de a se sparge, dupa care toata mizeria adunata iese si se elimina iar procesul de vindecare continua pana cand tesutul se regenereaza complet. Acesta este modelul prin care organismul elibereaza ceva „rau” acumulat iar omul devine dispus sa inteleaga cauzele si lectiile care stau in spatele acestor experiente.

Tot asa este si in lume. Otrava lacomiei, a urii, a ingrijorarii, a nemultumirii, a geloziei, a dominarii si a egoismului se colecteaza si iasa lasand loc vindecarii, intelegerii si maturizarii oamenilor.

Fiecare dintre noi participam la acest proces de otravire prin gandurile, emotiile si faptele noastre.

Poti ameliora situatia in care se afla lumea daca te lasi implicat in sensul mersului ei. Trebuie insa sa fii imun in fata acestor boli, altfel vei fi contaminat si tu si nu vei putea fi de vreun ajutor nici tie nici lor.

Fiecare dintre noi cautam solutii fie partiale(chirurgie)- care sa inlature suferinta: fie totale(cunoasterea cuzelor)- care odata descoperite fac ca un astfel de eveniment neplacut sa nu mai revina.

Raspusul il vei gasi daca lasi mintea ta sa se bazeze pe adevarurile universal valabile si-ti vei eleva constiinta, vazand, cautand si intelegand doar latura cea mai buna a lucrurilor.

Fi constient, liber si detasat fata de cauzele care colecteaza raul si genereaza suferinta.

Asuma-ti contientizarea, cunoasterea si intelegerea adevarurilor universal valabile care iti inalta constiinta, iti intareste imunitatea(fizica, sufleteasca si spirituala) si te protejaza de orice limitare (incercare, suferinta sau boala).

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>