27 iulie – Invata

reteaua-binelui25

Lectia refuzata va reveni la tine.

Mereu exista cea mai usoara si frumoasa modalitate de a trai, de a simti si de a actiona, dar daca refuzi s-o accepti si te inchizi pentru ea, aceasta  va reveni intr-o forma mai complicata si mai dificila. Ne „agatam” de modalitatea mai dureroasa de a ne trai viata din cauza falselor credinte, a ingrijorarilor nejustificate si a fricilor noastre limitative.

De ce sa-ti faci viata mai dificila daca nu e necesar? Facand asta, iti intarzii tot mai mult evolutia si amani trairea vietii cu bucurie. Pentru asta este necesar ca tu sa nu refuzi nici-o incercare a vietii, sa-ti asumi si sa inveti fiecare lectie ce sta in spatele ei si mai ales sa nu le interpretezi abuziv ca durere, ca mandrie sau ca limitare.

De ce sa nu fii asemenea unui copil, interesat, entuziast si receptiv fata de tot ce se intampla in lumea sa si sa te desfasori total si in cel mai natural mod posibil? Asa se invata lectiile vietii la nivelul cel mai usor fara sa se mai intoarca la tine incarcate de durere.

Pune binele Universal pe primul loc si vei descoperi ca totul se aranjeaza. Cand vei reusi sa-ti ridici constiinta si s-o mentii la un inalt nivel spiritual, indreptata-te catre ceea ce conteaza cu adevarat, atunci se vor produce schimbari vaste, iar viata se va desfasura pentru tine fara niciun efort.

De ce sa te complici?  Viata este foarte simpla si merita traita frumos.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>