30 iulie – Ochii

reteaua-binelui65

Tu cum vezi?…Tu pana unde vezi?… Tu cat vezi?

Ai multe lucruri pentru care poti sa fii multumit: deschide ochii, priveste in jur si realizeaza cat esti de bogat.
Sunt multe motive pentru care merita sa te simti fericit: inchide ochii si priveste inauntrul tau si poti vedea cat esti de binecuvantat.
Exista multe argumente pentru care merita a fi recunoscator: deschide-ti inima se vei simtii cat de nelimitata este Maretia din care provii.

Priveste  in mod continuu spre multumire, fericire si recunostinta si te vei descoperi  coplesit de un sentiment “ciudat” de iubire, implinire si libertate si toata viata ta si tot felul tau de a fi si de a trai vor capata un nou inteles.

Viata va fi tot mai buna pentru tine, cand vei considera ca nu totul ti se cuvine, ca nu in toate ai dreptate, ci vei pretui fiecare lucru prin ceea ce este folositor.

Atunci Ochii tai se vor „deschide” fata de toata frumusetea, armonia si abundenta care te inconjoara. Vei „vedea” minunile naturii, vei intelege ca exista bunatatea umana si vei simti miracolele divine. Vei privi cu ochi care vad curat, vei auzi cu urechi care aud cu adevarat si vei vorbi cu cuvinte care vor fi intelese si vor fi „ziditoare”.

Persoanele care te inconjoara vor deveni mai importante pentru tine, pentru ca inima ta va fi plina de iubire si vei demonstra o mai mare intelegere, acceptare si toleranta fata de ele. Vei descoperi ca poti sa fi recunoscator pentru ele, pentru iubirea si prietenia lor si pentru felul lor de-a fi asa cum sunt.

Priveste asadar intr-un mod nou si toate se vor alinia privirii tale.

Privirea schimba atitudinea, care va “seta” altitudinea de la care vei primi totul.

Privirea ta conteaza!

 

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>