7 iulie – Iubire

Ura si iubirea sunt ca apa si uleiul: nu se amesteca intre ele.

reteaua bineluiNu poti spune ca Il iubesti pe Dumnezeu si in acelasi timp sa urasti fiintele umane care te insotesc.

Cand te vei racorda la sursa de iubire divina te vei putea iubi pe tine si atunci iti vei iubi si aproapele. Ne vom iubi unii pe altii si vom demonstra intelegere, acceptare si compasiune unii catre altii.

Cele trei forme de iubire sunt atat de strans legate intre ele incat nu pot fi separate.

Nu astepta iubirea de la altcineva. Pe masura ce traiesti in iubire, Iubirea(cu I mare) creste in tine. Iubirea traita si eliberata de tine se intalneste cu Iubirea traita si eliberata de altul. Adevarata relatie intre oameni incepe atunci cand cele doua iubiri se intalnesc. Atunci incepe dansul, atunci se naste adevarata fericire. Nimeni nu da mai mult, nimeni nu cere mai mult, nimeni nu face mai mult si totul se intampla la mijloc, pe un teritoriu comun in sintonie deplina.

Iubirea este limbajul tacerii: poate fi inteleasa si acceptata fara un cuvant macar; e un limbaj universal inteles de inima- nu de minte. Nu conteaza ce nationalitate, ce rasa sau ce religie ai, poti oricum sa transmiti iubirea si s-o comunici in perfecta liniste: ochii tai, inima ta, atitudinea ta, intreaga ta fiinta poate transmite ceea ce simte fata de un alt suflet iar el intelege.

Iubirea nu are nevoie sa fie exprimata in cuvinte, ci se manifesta si este simtita prin traire, gesturi si actiuni.

Procesul Adevaratei Iubiri inseamna” Racordare-Traire-Impartasire-Implinire.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>