21 august – Natural

reteaua-binelui-87

Nu-ti impune!
Daca iti este dificil sa iubesti fiintele umane care te insotesc, nu incerca sa te obligi s-o faci, pentru ca este imposibil sa-ti impui sa iubesti pe cineva. A-ti impune prin vointa sa iubesti pe cineva e o batalie pierduta din start.

Dar daca cauti in tine, in inima ta, in esenta sufletului tau, vei descoperi samanta iubirii. Atunci tot ce ai de facut este s-o ingrijesti cu duiosie, bucurie si calm, si s-o privesti cum creste fara niciun efort din partea ta.

Vei descoperi apoi ca cei ce se aseamana se atrag si te vei simti impins cu cea mai mare naturalete catre anumite persoane mai degraba decat spre altele si vei realiza ca esti in stare sa te contopesti, cu mai mare usurinta, cu semenii tai. Uneori te vei simti tulburat, amenintat sau chiar speriat… dar nu te lasa tulburat de acestea.

Vei descoperi treptat sensul iubirii- personale, sociale si universale- pe masura ce vei creste spiritual si vei dobandi sensul iubirii divine.

Lasa ca dobandirea acestei abilitati sa se desfasoare natural, fara niciun efort din partea ta, dar cu dorinta interioara profunda de a iubi mai mult, tot mai mult din ce in ce mai mult.

Apoi vei invata sa pui tot mai putine conditii iubirii tale; asa incepi sa pasesti pe cale fericirii.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>