22 august – Cum vezi?

reteaua-binelui59

Nu te lasa oprimat de grijile tale, intr-atat incat sa-ti scape o parte din minunile vietii.

Mergi cu ochii deschisi si apreciaza frumusetea, bunastarea si abundenta care te inconjoara. Traieste fiecare zi in parte si apreciaz-o pe deplin, si lasa ca fiecare clipa sa fie plina de multumire, recunostinta si iubire. Chiar crezi ca nu poti? Te inseli! Depinde de modul in care privesti, de atitudinea cu care gandesti si de nivelul de constiinta la care esti. Cand se intampla ceva ce nu e armonios, nu ezita: priveste in jurul tau, ca sa poti vedea, si inlocuieste-l cu ceva armonios.

Fa-o repede, pentru ca gandurile negative devin daunatoar si pot creste repede ca buruiana, care, daca e lasata libera, poate sufoca toate plantele frumoase si delicate din gradina sufletului tau.

Invata sa-ti filtrezi gandurile astfel incat sa ramana doar  cele de frumusete, armonie si iubire. Odata ce gandurile pozitive sunt bine inradacinate, vei cauta automat si vei vedea latura cea mai buna a fiecarei situatii.

Doar atunci te vei putea destinde, sa-ti dai drumul si sa te apropii de bucuria,  libertatea si maretia specifica a Spiritului Tau.

Iar darurile pe care le vei primi vor fi peste asteptari.

Accepta si vei vedea!

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>