5 august – Valorile

reteaua-binelui9

Mentine-ti valorile (adevarurile, principiile si legile) elevate.

Cu cat sunt mai elevate, cu atat mai bine.

Nu fi nepasator, nesocotit si limitat in ceea ce intreprinzi: obiectivul trebuie mereu sa fie reprezentat de perfectiune. Chiar si atunci cand pare imposibil de atins, continua sa tinzi catre aceasta, sa te orientezi astfel incat sa o atingi.

Nu te multumi niciodata cu mediocritatea, sau cu ceva facut fara convingere si fara iubire. Fa in asa fel incat tot ce faci, indiferent despre ce ar fi vorba, sa fie facut dintr-o aspiratie nobila pentru ca, atunci cand iti propui sa actionezi astfel, scopul tau va fi mereu cel mai elevat si multumirea ta va creste mereu pana cand vei simti ca dai ce e mai bun din tine insuti.

Invata sa te „anulezi”(sa te impui pe tine din ce in ce mai putin) in serviciul pentru altii. Vei simti o bucurie autentica in a darui la toate nivelurile si aminteste-ti ca exista multe niveluri diferite carora le poti darui, de la cel mai inalt la cel mai jos, de la cel spiritual la cel fizic.

Indiferent de nivel daruieste- si daruieste din toata inima- si vei descoperi ca vei primi inapoi cu mult mai mult decat ai dat.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>