6 august – Cine Esti

reteaua-binelui30

Daca tu nu esti nimic din ceea ce crezi ca esti? Daca Tu Esti mai mult?

Imaginatia este momentul in care persona, eul mic, se duce la culcare, mintea constienta face o pauza si ne contopim cu spiritul, redevenim la ceea ce suntem in esenta. Atentia acordata la ceea ce apare in experienta noastra atunci este lumina constientei noastre care straluceste asupra unor aspecte inca nemanifestate. Suntem atunci co-creatori si manifestatori ai unor potentialuri care abia astepta sa se experimenteze prin noi in tot ceea ce este.
Cand te uiti la ceva, nu doar te uita! Lasa-ti inima si toata fiinta sa devina una cu obiectul privirii tale si lasa-te sa vezi cu tot ceea ce esti.
Daca astazi ai face un salt si ai vedea ca CINE ESTI este o Prezenta Maiestuoasa? O gratioasa pulsatie de viata, care are puterea de a se Fiinta, Forma, Manifesta, Dezvolta, Desavarsi, Transforma, Sfintii- CINEVA care se contopeste in infinitate cu totul.

Cel mai frumos cadou pe care il putem face Umanitatii este Sa O Vedem. Sa ii vedem spiritul, esenta, iubirea, creativitatea, sa ne contopim cu ea intr-una prin Starea de Gratie, dar inainte de asta este important sa vezi CINE esti.
A venit randul tau sa vezi si sa atingi inaltimile „cerurilor”. Si stelele si eternitatea sunt parte din tine, din sufletul tau. Tinerete in trup, Armonie in suflet, Intelepciunea inimii in spirit te apropie de Cel care in soapta rosteste numele tau prin care tu ai inceput sa existi si care prin iubirea pe care a pus-o in tine iti este sursa, esenta si sens.
Tu poti atinge culmile implinirii, misiunii si Maretiei.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>