8 august – Binele

reteaua-binelui-83

De ce nu incepi fiecare zi punandu-te in sintonie cu Binele cel mai inalt care se afla in tine?

Apoi du-l cu tine, in tot ceea ce faci in decursul intregii zile. Lasa ca linistea, increderea si iubirea sa curga liber in si prin tine, catre toti cei pe care ii intalnesti si contempleaza la unicitatea, bunatatea si frumusetea din fiintele umane care te insotesc.

Renunta sa reflectezi la partea lor ”de intuneric” vei constata ca toate defectele lor vor fi eliminate, iar tu ii vei putea admira in lumina perfectiunii, pentru ca atunci vei vedea cu alti ochi, ochi care vad doar ce e valoros, desavarsit si miraculos in fiecare lucru, situatie si individ.

Reflecta prezenta divina din tine si vei fi un una cu Ea. Fa astfel incat constiinta ta sa fie una de libertate, implinire si unitate. Afla ca Dumnezeu lucreaza in si prin tine si ca fiecare gand sau actiune de-a ta sunt conduse si directionate catre El atunci cand accepti, crezi si actionezi de la cest nivel.

Afla ca odata ce armonia, frumusetea, legea si ordinea vor patrunde in viata ta, haosul, confuzia si dezorganizarea vor zbura afara pe fereastra si, atata timp cat vei ramane in aceasta stare de constiinta, totul va merge bine, spre multumirea, bucuria si fericirea ta si a tuturor apropiatilor tai.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>