• Home
  • Blog
  • 9 august – Atitudinea genereaza altitudinea

9 august – Atitudinea genereaza altitudinea

reteaua-binelui-73

Tu cum esti ?

Priveste mereu optimist orice eveniment si alunga orice forma de tristete, indoiala sau de ingrijorare.

In functie de viziunea, atitudinea si punctul tau de vedere, atragi ce e mai usor sau mai dificil din viata. Daca invinovatesti circumstantele, existenta, sau persoanele de nenorocirile tale, atunci sigur punctul tau de vedere este gresit. Atunci cand ti-e greu este important sa privesti in tine, ca sa vezi in ce fel poti sa-ti schimbi atitudinea.
De multe ori binele se „intoarce” la tine daca schimbi atitudinea cu 180 de grade.

In viata esti inconjurat de atatea persoane, lucruri si experiente minunate! De ce sa nu te concentrezi asupra calitatilor acestora si sa multumesti, abandonand si eliberandu-te de tot ce te face neplacut, nefericit sau dificil – invatand totodata lectia care o aduce?

Astfel, vei vedea producandu-se, incet-incet, schimbari si vei incepe sa realizezi cat esti de binecuvantat si cat de minunata este viata. Vei intelege ce bucurie si privilegiu este sa fi viu, sa fi unde esti, sa faci ceea ce faci, inconjurat de un numar asa mare de lucruri, fiinte si persoane minunate! Aceasta iti va aduce o noua atitudine, care aduce o noua viziune si un nou punct de vedere.

Incepe de pe-acum sa le cauti cu o alta atitudine. Ele sunt chiar acolo, in jurul tau, nu trebuie sa cauti prea departe.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>