14 septembrie – Accepta

 

reteaua-binelui22

Cand plantezi… crezi?

Cand plantezi o samanta in pamant, aceasta pare lipsita de viata in aparenta. Totusi, o pui in pamant cu incredere.Tu stii ce ai pus in pamant pentru, ca ai citit eticheta de pe punga si ai toata increderea ca exact acea planta se va dezvolta din acea samanta- si asa va fi.

Samanta „stie” sa devina ceea ce este fara prea mult ajutor din partea ta, fara a avea vreo indoiala, fara a rata procesul si fara a opri finalizarea- Pentru ca ea nu are liberul arbitru. Daca are conditiile necesare de caldura(soare), umiditate(apa) si nutritie(pamant) creste si atinge perfectiunea fara eroare. Acea putere interioara inscrisa in ea face ca totul sa se intample.

Cand plantezi in mintea ta idei si ganduri potrivite, trebuie s-o faci cu incredere totala, fiind convins fara sa te-ndoiesti ca din acestea se va naste exact ceea ce ai semanat. Pe masura ce increderea ta devine puternica si de nezdruncinat, aceste ganduri si idei constructive incep sa creasca, sa se dezvolte si sa se manifeste.

Aceasta putere interioara- credinta sincera si fara indoiala- e cea care face aceasta lucrare si este cuprinsa(setata ) in fiecare dintre noi.

Datorita ei poti indeplini orice.

ACEPTA, INCEARCA SI VEZI CA ASA ESTE!

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>