23 septembrie – Viata

reteaua-binelui50

Tu ce faci din Viata ta?

Nu pierde timp cu gandurile fara importanta, cu emotiile fara bucurie si cu vorbaria goala. Foloseste-te de fiecare clipa sa dezvolti ganduri, sentimente si cuvinte pozitive, constructive si afectuoase.

Accepta ca gandurile pe care le proiectezi au puterea de a ajuta sau dauna; fii asadar conducator, si nu sclav al gandurilor, emotiilor si cuvintelor tale.

De ce sa nu te bucuri pe deplin de Viata? Poti reusi doar cand dai ce e mai bun din tine prin cuvinte, emotii si actiuni. Deschide-ti inima, mintea si ochii, incearca sa vezi si sa simti ce e folositor(nu mai bun sau mai bine) in lucrurile, conceptiile si in cei care te inconjoara.

Daca iti este dificil sa gasesti latura folositoare, continua sa o cauti pana ce o vei gasi; pentru ca e acolo si te asteapta.

Exista multe lucruri minunate, deosebite si folositoare in lume. Concentreaza-te si opreste-te asupra acestora, astfel incat ele sa-ti umple atat de mult Viata incat evenimentele decadente, neplacute si nefericite sa nu poata gasi spatiu- deloc?

Viata e ceea ce faci tu din ea.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>