9 septembrie – Viziune

SONY DSC

Tu cum vezi?

Sa ai mereu in fata ochilor viziunea frumusetii, a armoniei si desavarsirii si vezi prezenta lor in fiecare lucru situatie sau fiinta- iata puterea care aduce materializarea.

Apoi, lasa ca iubirea inchisa in tine sa iasa ca si apa si sa se reverse asupra tuturor in egala masura. Fa in asa fel incat in tine sa nu existe vreo discriminare, pentru ca toate fiintele isi au originea in acceasi sursa si formeaza o unica familie. Iubirea universala(neconditionata) izvoraste in fiecare din noi si isi croieste iesirea catre exterior. Cand fiecare persoana isi da seama si lasa sa curga liber(fara conditii) aceasta Iubire, in lume vor avea loc mari schimbari, pentru ca Iubirea e cea care schimba orice forma de ura, gelozie, invidie, critica si lacomie. Ele sunt cauzele razboiului, ale distrugerii si ale mortii.

Iubirea creeaza viata, o viata minunata; iubirea aduce cu sine pacea, bucuria, fericirea autentica si mai presus de orice, aceasta aduce unirea, uniunea si unitatea.

Asadar, daca ai ratacit pe „mari”, pe „vai” sau „munti” si te-ai pierdut, intoarce-te pe calea Iubirii iar acolo vei descoperi pe Dumnezeu asteptandu-te cu bucurie in strafundul inimii tale.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>