9 octombrie – Mostenire

SONY DSC

Fiecare suflet aspira la ce e mai bun in viata.

Tot ceea ce e cel mai bun pentru tine e acolo si te asteapta, indata ce vei fi dispus sa accepti, numai sa accepti cu toata inima si cu adevarata bucurie si mai ales eliberat de orice falsa credinta ca nu ai merita, sau ca nu esti pregatit pentru acesta, sau ca nu a venit inca timpul tau. Oricare dintre aceste atitudini, blocheaza materializarea a ceea ce reprezinta autentica ta mostenire, impiedicand libera ei curgere prin tine. Fa astfel incat nimic sa nu poata sa retina aceasta curgere.

Beneficiezi de Viata care contine in ea o putere extraordinara, fa Viata ta mai bogata. Ai in pachetul tau frumusetea, multumire, bucurie, cunoastere, armonia, pacea, constientizare, intelepciune, iubire si prin ele caile Spiritului iti sunt deschise.

Ia-o pe acest drum, traieste in perfecta armonie cu legile divine si observa cum se realizeaza la cel mai inalt nivel fiecare actiune a ta. Nu permite sa domneasca in tine stresul, tensiunea si limitarea: accepta doar ce iti apartine cu inima plina de recunostinta si nu uita sa exprimi iubire, noblete si pretuire pentru tot ce se revarsa asupra ta.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>