16 noiembrie – Dezvoltare

Fii intelept

Esti constient de schimbarile din tine si din afara ta?

Zi dupa zi, devi constient de noile schimbari care se petrec in tine si-n afara ta. Simti cum absorbi noi idei si noi feluri de-a crede, de a simti si de a fi. Constiinta ta se extinde si e in stare sa accepte tot mai multe lucruri.

Unele persoane invata mai repede decat altele: iata de ce nu va fi la fel pentru toti. Unele persoane vor putea sa faca un salt, altele vor fi mai lente incercand terenul la fiecare nou pas; iar altele abea se vor tari si fiecare inaintare va fi dureroasa pentru ei.

Pentru ca nu accepta, vor opune rezistenta la schimbari si vor fi iritate de aceste noi idei. De aceea vor dori sa ramana singure, sa traiasca in vechiul lor mod, cu argumentul ca ceea ce era bine pentru parintii lor poate fi bine si pentru ei.

Raspunsul la o astfel de atitudine e sa incetezi sa lupti contra schimbarii. Tu mergi mai departe: armonizeaza-te si lasa-te condus de viata acceptand si invatand din incercarile ei.

Timpurile se schimba rapid si daca nu te vei schimba cu acestea, vei ramane in urma. Dar fi intelept: alege sa crezi, sa gandesti si sa faci doar ceea ce-ti imbunatateste viata in mod real. Restul este toxic!

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>