Fii liber !

Atunci cand TU iei decizia sa lasi suferinta in urma, sa lasi deoparte minciuna care o mascheaza, sa abandonezi victimizarea si in cele din urma sa renunti la a astepta, la a te farda ca sa nu se vada, la a te plange in launtrul sufletului tau, acest moment este de importanta capitala.

Cand TU spui din adâncul inimii:
"Destul, mi-a fost de ajuns" !
ACCEPT SINCER ȘI PROFUND ELIBERAREA MEA
AZI ALEG SĂ FIU IMPORTANT/A.
Voi elibera tot ce ma doare, voi merge mai departe prin inteligentele propriei mele fiinte , pentru ca sunt mai valoros/a decat propria mea durere”.
Acesta devine momentul crucial al inceputului trezirii tale.

Niciun nivel de ego, nicio capcana iluzorie, nicio limitare si nici cele mai sofisticate minciuni construite pentru a ascunde durerea, nu te mai pot opri in cautarea propriului adevar care te face LIBER de orice suferinta si deschis pentru un nou nivel de intelegere si traire care sa-ti aduca multumire, bucurie si implinire personala.

ACUM ti se deschid portile sufletului si va incepe PROCESUL de vindecare. ACEST proces iti va permite sa te gasesti, sa aflii CINE ESTI, in esenta ta, si asa te vei intoarce, putin cate putin, la SINE, la adevarata ta FIINTA, la esenta ta pura. Frumusetea, Linistea si Armonia vor renaste, iar ochii tai vor străluci într-un mod unic, special de  bucuria întâlnirii cu TINE însuși.

Poate părea că nu e ușor, dar ACEASTA ESTE "CALEA".

Acea DECIZIE ASUMATA IN SINE, deschide o linie directa spre calea ELIBERARII SI EVOLUTIEI EMOTIONALE, care duce la natura ta reala, originala. Aceasta este calea puterii personale si aici este momentul si locul in care incep adevaratele MIRACOLE.

VEI FI vindecat, liber de toxicitatea emotionala, pe care o vei lasa mereu in urma ta, pentru a DEVENI sigur pe tine, intelept, luminos, puternic.

Golul lasat de emotiile eliberate se va umple cu IUBIRE care va deveni, pas cu pas, o comoara minunata, pentru tine cei care stiu sa o valorizeze, s-o traiasca si sa te insoteasca mai departe pe calea cresterii, ascensiunii si inaltarii.

Sa traiesti sub acest nivel este uman/dureros sa traiesti peste acest nivel e divin/miraculos!

TU ALEGI!
FII LIBER! ESTI MULT MAI MULT DECAT CREZI!
Pentru asta va pregatim noi cei de la ACADEMIA VIETII, sa va atingeti cel mai inalt nivel de competenta.

PS: Aceste randuri sunt pentru toti oamenii cu valoare, treziti, aflati pe calea IMPLINIRII si care simt ca a venit timpul sa se ajute pe ei si pe altii sa straluceasca.

ITI OFERIM UN CADOU SPECIAL !

Cursul Stima de Sine - 7 zile (GRATUIT)
primul pas, pentru a atinge cea mai înaltă versiune a ta.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>