• Home
  • Blog
  • 5 amestecuri fantastice de uleiuri esentiale care te vor ajuta sa iti indeplinesti rezolutiile noului an

5 amestecuri fantastice de uleiuri esentiale care te vor ajuta sa iti indeplinesti rezolutiile noului an

5 uleiuri esentiale pentru un nou an

2021 a sosit în sfârșit și odată cu acesta vine ocazia de a face rezoluții noi, incitante. Ne mândrim cu amestecurile noastre frumoase și credem că există ceva care să inspire pe fiecare, fie că este vorba de o nouă trezire spirituală, de obiective și proiecte ambițioase de afaceri sau de decizia de a ne întoarce la sala de gimnastică și de a avea un mod mai sănătos de viață.  Mai jos, am enumerat câteva dintre uleiurile noastre preferate pentru a te ajuta în călătoria ta pentru o dezvoltare profundă, realizare și concentrare în 2021. Adaugă unul sau două uleiuri în colecția ta pentru un început perfect al noului an!

1. Uleiul esențial Motivation

Nu există un moment mai bun pentru a-ți urmări visele și a-ți propune să atingi repere majore, ca începutul unui nou an. Cheia este întotdeauna motivația. Acest amestec excepțional conține o combinație unică de uleiuri esențiale de mușețel roman, molid și lavandă și oferă o aromă calmantă care va fi exact acel impuls de care ai nevoie pentru a-ți transforma țelurile în realitate.

2. Uleiul esențial Highest Potential

Puternic, înălțător și cu o aromă exotică, uleiul nostru esențial Highest Potential este un amestec ideal atunci când îți stabilești obiective personale. Conține inspiraționalul ulei Australian Blue, calmantul Ylang Ylang și floralul Jasmine, care sunt perfecte pentru a-ți impulsiona încrederea în tine. Acest ulei puternic este acompaniamentul perfect pentru dezvoltarea și potențialul oferit de acest nou an.

3. Uleiul esențial Clarity

Succesul este adesea rezultatul acțiunilor făcute cu mintea limpede. Uleiul nostru esențial Clarity conține ingrediente stimulante precum menta și rozmarinul, producând o aromă care amplifică vigilența mentală și invită un sentiment de productivitate. Concentrează-te mai ușor și bucură-te de un miros plăcut, după ce aplici uleiul Clarity pe piele.

4. Uleiul esențial Dream Catcher

Pentru a progresa și a ne realiza visurile, vizualizarea, manifestarea și creativitatea sunt necesare.  Uleiul nostru esențial Dream Catcher valorifică puterea visurilor pozitive, trezește simțurile și te asigură că ești capabilă să rămâi pe calea cea bună. Nu permite visurilor negative să îți împiedice capacitatea de a reuși.

Dream Catcher

5. Uleiul esențial Awaken

Uleiul Awaken de la Young Living ajută la obținerea unei conștientizări interioare care este foarte importantă pentru introducerea noilor rezoluții.  Efectuarea de schimbări de succes și tranziții de dorit este ușurată atunci când introduci o aromă stimulantă și energizantă în stilul tău de viață. Cu ingrediente ca uleiurile de molid negru Northern Lights, tangerine și coriandru, acest amestec poate fi forța motrice de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini rezoluțiile în 2021.

Awaken Blend

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>