5 februarie – Asumare

0 Comments

February 5, 2014

Iti asumi responsabilitatile? Le accepti? Esti incredintat ca vei reusi?

reteaua binelui  Atunci cand ti se incredinteaza anumite responsabilitati, accepta-le cu bucurie fara sa te simti folosit, obligat, oprimat. Ai grija sa ti le asumi pana la capat si sa le indeplinesti exact, chiar daca in unele momente pot sa ti se para dificile, apasatoare si chiar de nemplinit.

Aminteste-ti ca “nu ti se va incredinta mai mult decat esti in stare sa sustii”, fara sa primesti puterea, instrumentele si ajutorul necesare implinirii lor.

Cand iti asumi responsabilitatile, urmaresti realizarea si te bucuri de orice pas cresti in “statura” si putere, si devii o persoana pe care se poate conta si in care se poate avea incredere. Ele iti aduc puterea de a primi niveluri mult mai inalte decat iti poti imagina. Fiecare suflet se afla intr-un “network” care raspunde automat la nivelul rezultatului realizat.

E placut sa fii pregatit si capabil s-o faci fara nicio teama. Renunta sa fii sceptic. Esecul este “atributul” celor slabi in credinta.

Esti in stare sa faci orice lucru atunci cand accepti ca esti capabil, decizi ca vrei si traiesti cu credinta ca ai sa-l vezi implinit

Fi dar incredintat ca vei reusi, si asa va fi.

Despre Autor

Remus Tanase

Nu există nicio descriere momentan.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Cumpără cartea 

Informații esențiale pentru sănătatea ta.
Peste 100 rețete naturale cu ingrediente

de la tine din casă.

>