16 iunie – Scop

0 Comments

June 16, 2014

Fa in asa fel incat sa ai scop si obiective in existenta ta.

reteaua bineluiNu te multumi niciodata sa mergi in deriva prin viata, ca o nava lipsita de carma si timonier, impinsa haotic la orice adiere a vantului.

Prea multe sunt sufletele care accepta sa se lase purtati in deriva pe „marea vietii actuale” acceptand „vanturile” schimbarilor care nu le reprezinta, iar rezultatul este ca acestea fac prea putine lucruri deosebite.

Fara un scop si un obiectiv nu vei ajunge nicaieri sau, locul in care ajungi nu te reprezinta deloc. Trebuie sa stii ce vrei, incotro mergi si ce iti place sa faci.

Apoi gaseste-ti pacea, increderea si siguranta interioara si fara tensiune sau efort, urmeaza calea care stii ca este a ta.

Fa ce stii(simti, intelegi)  ca trebuie sa faci pentru pentru ca asta iti este revelat din interior – nu din  afara. Din interior stii ca ceea ce faci este bine; este in sensul tau, te implineste. Vei putea avansa atunci cu pasi siguri, depasind toate obstacolele cu putere si convingere autentica.

Crede ca busola ta, calauza ta, ghidul tau interior te va conduce direct catre sensul, scopul tau- fara ratacire, fara greseala si fara durere – oricat de dificila ar putea sa-ti para calea.

About the author 

Remus Tanase

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Title Goes Here


Get this Free E-Book

Use this bottom section to nudge your visitors.

>