19 iunie – Varsta

Varsta

Ce crezi despre varsta?

Ti-e frica sa imbatranesti? Esti unul din cei care ia lucrurile dupa cum vin, sau unul care stie si intelege ca sursa tineretii se afla in constiinta sa?

Cand mentii mintea deschisa, profunda si vigilenta; cand mentii sentimentele tinere, flexibile si armonice; cand vointa ta se focuseaza spre optimism, implinire, desavarsire; - batranetea nu exista.

Cum poti sa imbatranesti, cand cultivi si dezvolti multe oportunitati, cand esti manat de pasiune si cand te bucuri pe deplin de ceea ce ai, faci, stii, simti, si traiesti in viata?

Fiintele umane se autolimiteaza cand au ajuns la varsta de saptezeci de ani - la deplinatatea vietii. Pentru alte fiinte, poate fi vorba doar de un nou inceput: de redesteptarea cunoasterii vietii, de trairea maretiei vietii si a a bucuriei de a contribui prin aceasta la binenle altora.

Renunta la orice idee de imbatranire. E doar o forma-gand planetara care a devenit atat de puternica doar prin sustinerea ei de majoritatea oamenilor- si care aduce toti mortii planetei.

Incepe chiar de-acum sa-ti revizuiesti conceptia despre acest fenomen.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>