27 iunie – Noul

Fii dispus sa inaintezi fara teama.

reteaua bineluiFii un pionier al cararilor, conceptiilor si ideilor aparent noi. Spun nou chiar daca nimic nu e nou. Doar cel care observa ca nu a mai experimentat „asa ceva” il numeste nou. In universul nostru totul face parte dintr-un ciclu.

Depinde de unde accepti sa primesti acest nou. Poate fi noul care vine de pe caile lumii, poate fii noul care vine de pe calea ta, sau poate fi Noul care vine de pe Calea Vietii.
Cat e de splendid acest „n/n/Nou”, cat de frumoase, minunate sau desavarsite sunt c/c/Caile care te duc la el vei decide t/t/Tu. Care dintre aceste „nou”-uri este cel mai bun, mai folositor, mai implinitor si mai maret pentru tine vei afla apoi.

Dar vezi,…fi atent, priveste la Busola Vietii care-ti spune daca te aflii pe c/c/Cale sau pe langa.

Fii dispus sa abandonezi vechile bariere si sa te revelezi necontenit in lumina adevarului. Simte cum se scurge de la tine „vechiul”, si cum „noul” te „imbraca” cu entuziasm, bucurie si recunostinta. Simte-te crescand si extinzandu-te.

Da,… ai dreptate! Aici Este vorba de a parcurge ciclul complet; de a fi una cu tine, cu oamenii si cu Dumnezeu. Este arta: de a invata sa mergi din nou; de a renaste in Duh, de a te Inalta in Spirit si in adevar asfel incat sa poti vorbi cu Dumnezeu ca la inceput- „fata catre fata”.

Si asa va fi!

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>