10 iulie – Reactiune

Modul tau de a reactiona fata de evenimente e determinant.

reteaua bineluiAi fost educat si conditionat sa crezi si sa vezi ca ceilalti gresesc fata de tine si nu vezi nicio gresala la tine. Cand reactionezi dintr-o fire programata negativ gasesti greseala in oricine si il acuzi de aceasta si atunci-automat- creezi opozitie, ridici imediat bariere, devii agresiv si apoi te lupti.

E de importanta vitala ca tu sa ai atitudinea potrivita si pozitiva fata de tot ceeace Viata iti rezerva! Iti poti strica viata sau poti face ceva splendid din ea, in functie de felul in care crezi, ti-o asumi si ti-o traesti.

Cand intentia, atitudinea si reactiile tale sunt pozitive si constructive, toate barierele dispar si descoperi ca poti obtine ajutorul, colaborarea si respectul tuturor.

Daca ai gresit, recunoaste-ti greseala, cere-ti scuze si mergi inainte: astfel, nu vei risipi timp pretios in tentativa ta de-a te justifica si demonstra ca ai dreptate.

Multe sunt situatiile in care gresesti si multe sunt lectiile pe care poti sa le inveti. Fa-o rapid si cauta sa nu faci aceeasi greseala de prea multe ori.

Asta iti va reduce mult incercarile, suferintele si durerile si iti va transforma Viata, in mod fundamental in bine.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>