16 septembrie – Pentru tine

reteaua-binelui27

Cu practica cum stai?

Pana ce nu incepi sa pui in practica ceea ce inveti, nu poti sti daca pentru tine functioneaza sau nu. Poate ca functioneaza pentru altii, dar pentru tine?

Aminteste-ti asta! Nu te poti forma prin experientele interioare ale altcuiva indiferent cat de profunde ar parea ele. Acestea te pot ajuta sa inveti lucruri care ii privesc pe altii; sa asculti si sa te gandesti la ele; dar tu trebuie sa le pui in practica in viata ta, sa le traiesti si sa le simti efectul- daca doresti cu adevarat sa stii daca ti se potrivesc.

Nimeni nu poate sa-ti impuna sa traiesti dupa cum crede, ii place sau i se potriveste lui. Fiecare om este liber -in totalitate- sa faca propria sa alegere.

Tu ce ai ales sa faci? Sa stai comod si sa-ti petreci restul vietii ascultand pe altii povestindu-si experientele? …sau ai decis sa incepi de pe-acum sa traiesti o viata dedicata idealului tau, potrivita modelului tau punand in practica toate lectiile minunate pe care le-ai invatat?

Daca aplicarea lor iti aduce rezultate: succes, multumire, bucurie si fericire atunci ele au sens pentru tine. Altcumva sunt cuvinte, idei si filozofii goale.

Asadar verifica ce functioneaza PENTRU TINE cu adevarat!

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>